Terugbetalingsbeleid

Wij steken ongelooflijk veel liefde, tijd en vakmanschap in onze presets en wij staan 100% achter de kwaliteit van de presets. Mocht het nou gebeuren dat je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden bent of tegen problemen aanloopt,  kun je ons altijd mailen help@oneclickfilter.com 

Vanwege de digitale aard van de producten, kunnen er geen refunds worden gegeven op de producten onder eender welke omstandigheden, dat de downloadlink werd gebruikt. Enkel alleen als de downloadlink nog niet werd gebruikt, kan je een aanvraag doen voor terugbetaling. Dit kan via help@oneclickfilter.com, en binnen 14 dagen na aankoop.

 

Door het kopen van een product, bevestig je dat je de correcte software hebt of gaat downloaden:

  • Voor mobiele presets:  de gratis Lightroom app
  • Voor desktop presets: de Desktop versie van Lightroom

Onze mobiele presets zijn .DNG bestandjes, de desktop presets zijn .XMP bestanden. 

 

VERZENDBELEID Let op: je ontvangt digitaal toegang tot je bestelling, er wordt niks naar je huisadres verzonden. Je kunt dus direct na het bestellen al aan de slag! ;-) 

Levering:

Je kunt je bestelling downloaden via de bedanktpagina of via de link in je mailbox. In de bijgeleverde videogids zie je hoe gemakkelijk je ze opslaat en gebruikt op iedere smartphone.

 

Iedere bestelling is inclusief:

  • Persoonlijk support bij vragen of problemen
  • Startersgids met handige video zodat je direct kan beginnen
  • Levenslange aankoopbescherming: Nieuwe telefoon of pc en je One Click Filters zijn niet meegekomen? We sturen je het kosteloos opnieuw toe zodat je het ook weer op je nieuwe apparaat kan blijven gebruiken! 
  • Eenmalige betaling (geen extra- of terugkerende kosten)

 

Perfect Light

Upgrade je foto's én video's al met 1 druk op de knop 🙌

Ga naar de shop