Single preset installatie

 STARTERSGIDS | VOOR SINGLE PRESETS

Klaar om gemakkelijk en snel foto's te editen? Op deze pagina gaan we je uitleggen hoe je hem installeert en gebruikt. Maar download eerst even de gratis versie van de LR app indien je deze nog niet op je telefoon hebt staan. 

Voorbereiding:

 •   Download de gratis Lightroom CC app voor  Android  of  iOS

 Let op: Lightroom probeert je een abonnement/trial te verkopen. Gewoon voorbij klikken en inloggen met je Facebook/Google account. De gratis versie genoeg. :-) 

 

 VIDEO INSTRUCTIE STAAT VERDER NAAR ONDEREN.

Je kunt het gedeelte over het uitpakken van het ZIP mapje overslaan. 

 

Installeren: 

 • Download de presets op de bedanktpagina.  De download begint automatisch na 1 keer klikken! Check je notificatiebalk indien je na 1 keer klikken geen downloadmelding krijgt van je telefoon: niet iedere telefoon laat je weten dat je iets aan het downloaden bent terwijl je dat wel gedaan hebt.
Afhankelijk van je telefoon zie je nu tussen in je fotoalbums een zwart bestandje staan of een afbeelding met de naam van het gedownloade presetje staan.  Als je niks ziet staan tussen je foto's kijk dan bij je bestanden. Het bestandsformaat is .dng.
 • Selecteer het bestandje/afbeelding nu en deel hem naar de Lightroom app (zoals je ook foto's zou delen)
 • Klik op de geïmporteerde afbeelding. 
 • Ga naar de 3 puntjes rechtsboven, klik op voorinstelling maken > geef de preset een naam en klik op het vinkje om hem op te slaan.  Deze stap zie je ook staan op de afbeelding van de preset.

Je preset is nu klaar voor gebruik!

Hoe gebruik je de presets?

 Zet eerst een paar foto's in Lightroom die je wilt bewerken en selecteer 1.

 • 1: Klik op voorinstellingen onderin de balk.
 • 2: Klik op de preset die je net hebt opgeslagen en op vinkje rechtsboven om hem toe te passen. 

OPTIONEEL: Bewerk nu eventueel je foto nog verder na als de foto nog niet helemaal naar smaak is. Die onderste balk kun je opzij schuiven en zelf verder gaan met bewerken.

 Happy met het resultaat?  Je kunt hem opslaan door op het deelknopje rechtsboven te klikken en Opslaan op apparaat te selecteren. De foto is nu opgeslagen op je telefoon en klaar om gedeeld te worden. :-) 

 

 VIDEO:

0:07 -  Downloaden 
1:07 - ZIP mapje uitpakken  Deze stap vervalt indien je een single preset hebt besteld! 
1:48 -  Presets sturen naar de LR app
2:18 -  Opslaan van de presets in de app
2:37 - Foto's bewerken met de presets

 

TROUBLESHOOTING: 

Zie je iets anders staan zoals kleur i.p.v. gebruikersvoorinstellingen of het mapje dat je net gemaakt hebt? Klik dan op het  pijltje en zoek onder Van u het juiste mapje. 

 


 

 

   

   

  Loop je tegen problemen aan tijdens het installeren of het bewerken? Geen probleem, we helpen je. Stuur ons een email op help@oneclickfilter.com en probeer te beschrijven waar het misloopt (liefste met een screenshot van het probleem).  

  Perfect Light

  Upgrade je foto's én video's al met 1 druk op de knop 🙌

  Ga naar de shop