GRATIS  ICE BLUE PRESET! 

  [1-klik fotobewerking]

Transformeer je foto's in 1 klik

Ontvang nu 1 preset uit het ICE BLUE pakket gratis! Met deze 1-klik fotobewerking geef je meer diepte aan je foto's en krijgen foto's een unieke ijsblauwe toon.


 Vul hieronder je naam & mailadres in en je ontvangt direct de preset + handige video tutorial in je mailbox. Je kunt direct aan de slag! 


Geschikt voor elke smartphone, supergemakkelijk te gebruiken.


Upgrade foto's in 1 klik

Meteen in je inbox

Helemaal gratis!

Before
undefined
After
undefined
Before
undefined
After
undefined
Before
undefined
After
undefined
Before
undefined
After
undefined
Before
undefined
After
undefined
Before
undefined
After
undefined

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn presets?

Presets zijn een complete fotobewerking die je in 1 klik over je foto's gooit. Je kunt het zien als een soort 'fotofilter', maar dan beter.  In tegenstelling tot de meeste fotofilters (zoals die van Instagram en veel apps) werkt dit dieper in je foto waardoor je mooiere & professionelere resultaten krijgt en kun je zelf elke foto naar wens aanpassen.  


Presets zijn mega tijdbesparend omdat je niet langer elke foto van scratch hoeft te bewerken en zelfs iemand met totaal geen ervaring kan hierdoor mooie foto's maken.  Daarnaast krijgen je foto's dezelfde look & feel waardoor ze mooi op elkaar aansluiten, wat perfect is voor je Instagram, blog. business of fotomuur in de woonkamer.


Een ander  groot voordeel is dat er na het bewerken geen kwaliteitsverlies is van je foto. Je kunt jouw vernieuwde foto's dus nog gewoon afdrukken, opslaan of vergoten zonder dat ze door het bewerken pixelig of onscherp worden. 

Is dit echt gratis?

JA! 😃 We ontvangen dagelijks zo veel e-mails van mensen die zich afvragen hoe het precies werkt  en of ze het ook kunnen voordat ze een volledig pakket aanschaffen.  Dus om jou een voorproefje te geven hoe gemakkelijk & snel de OCF presets werken ontvang je 1 preset gratis om te testen. (& hij is voor altijd van jou!)

Kan ik dit ook?

Ja, iedereen.  Je ontvangt het direct in je mailbox en kunt dus direct aan de slag gaan. Ze zijn te gebruiken op elke smartphone en het is echt super gemakkelijk. Ook als dit je eerste keer is en er misschien nog niks van begrijpt ;-).

Wat ontvang ik?

1 x ICE BLUE sample preset  (.dng)

1 x Link naar de gratis mobiele Lightroom app

1 x Video tutorial

1 SAMPLE PRESET

Ice Blue 

GRATIS