Veelgestelde vragen

FAQ

Is dit een eenmalige betaling?

Ja! De Perfect Light is een eenmalige betaling en zijn daarna voor altijd van jou. Gebruik ze zo vaak en veel je wilt op al je foto's en video's!

Werkt het ook op mijn telefoon?

Het werkt op iedere smartphone dus ook die van jou. In de handige installatie-guide die je van ons ontvangt zie je hoe je ze na het bestellen opslaat en gebruikt. 100% beginnersvriendelijk en makkelijk!

En wat als ik ooit een nieuwe telefoon krijg of ze kwijt raak?

Je houdt levenslang toegang tot je bestelling, dus je kunt ze gemakkelijk opnieuw downloaden vanaf je members-pagina en gebruiken op een nieuw toestel. :)

Ik ben helemaal nieuw in dit.. kan ik dit ook zo bestellen en mee aan de slag?

Ja zeker! Onze filters worden gebruikt door duizenden tevreden klanten, van mama's tot influencers en tieners tot ondernemers.

Ze zijn er voor iedereen die graag mooiere foto's/video's wil, zonder dat het je moeite of tijd kost!

In de (video) tutorial die je van ons erbij krijgt zie je hoe je ze gemakkelijk op je telefoon opslaat en kunt gebruiken. Super gemakkelijk! En, we staan altijd persoonlijk voor je klaar in het geval dat je toch nog vragen hebt.

Heb ik nog andere speciale dingen nodig om dit te gebruiken?

Het enige dat je verder nodig hebt is je smartphone met de gratis Lightroom/VN app en een e-mailadres zodat we je de downloadlink van Perfect Light kunnen toesturen!

Wanneer ontvang ik de bestelling?

Je hebt direct na het bestellen de mogelijkheid om het te downloaden. Je hoeft dus niet te wachten op een bezorger en kunt meteen aan de slag! :-)

Ook ontvang je direct de link en handige tools in je e-mail.

Kan ik ze ook op de computer gebruiken?

Ben je een professional en wil je ze gebruiken op desktop? Dat kan! Perfect Light is te gebruiken op de computer, mits je beschikt over de juiste software (exclusief).

Perfect Light PHOTO (.dng + .xmp files) is te gebruiken in de volgende professionele fotobewerkingssoftware: Lightroom CC, Lightroom Classic, Photoshop, ACR. Zorg ervoor dat je de software hebt geupdate naar de nieuwste versie.

Perfect Light VIDEO (LUT) werkt in o.a. Adobe Premier Pro, Final Cut, AE, DaVici Resove, VN Pro, ect.

Contact Opnemen