Bedankt

We zien je zo in je inbox voor de dag 1 van de challenge!
"HET GEHEIM ACHTER DE PERFECTE FOTO, elke keer weer"

Met deze simpele oplossing maak jij al jouw foto's 10 x mooier in seconden! 

Foto's worden nooit zo mooi zijn als het in het echt was met...

 • Levenloze, grauwere kleuren

 • Snel donkere, diepe schaduwen

 • Foto's in het algemeen zijn vrij donker
 • Wit wordt nooit echt wit op een foto

Kijk maar eens naar de foto's in je fotogallerij... 😔


MAAR wat nou als...

 • Jij al jouw foto's  (oude of nieuwe) in  1 simpele klik 10x mooier kunt maken en eruit laat zien zoals dit: 

 • Dat je foto's allemaal mooi op elkaar aansluiten en bij elkaar passen en jij je volgers ziet groeien?

 • Dat jij dierbare momenten weer tot leven kunt brengen en daarvan prachtige fotoboeken kunt maken of vergrotingen om op te hangen aan de muur?

 • Dat zelfs foto's op donkere, regenachtige dagen er licht & zacht uit gaan zien alsof het zonnetje scheen?

 • Dat je nooit meer tijd hoeft te verspillen aan het eindeloos bewerken van foto's of aan het downloaden van tig apps in de hoop dat je eindelijk een goede vindt die werkt

 • Dat je om dit te bereiken totaal geen ervaring of dure camera nodig hebt, maar het gewoon kan met de smartphone of camera die je nu gebruikt!

Dat kun jij ook!

Gemakkelijk, in 1 klik
Light & airy foto's met schitterend levendige kleuren en zachte huidtonen

Voor elk moment & iedere fotoUpgrade foto's in 1 klik

20.000 downloads

Meteen in je inbox

OCF  Every Day Light

ONTWORPEN OM JOUW FOTO'S MET 1 DRUK OP DE KNOP TE TRANSFORMEREN1-KLIK 'MAGIC'


 Jouw foto's komen instant tot leven met schitterende kleuren, zachte huidtonen en dromerig licht & airy. Upgrade foto's in seconden met keer op keer mooie resultaten!


levenslang & ONBEPERKT


Je hebt de 1-klik-fotobewerkingen levenslang en kun ze onbeperkt op jouw foto's gebruiken.  Je hebt ze dus echt voor altijd! Beeld je eens in hoeveel foto's jij nog mooier kunt maken!


100% aanpasbaar


-optioneel-  Wil je zelf meer aanpassingen maken? Vind je het bijvoorbeeld leuker dat de foto's net een tikkeltje donkerder/lichter zijn of vind je een bepaald kleurtje niet zo mooi in de foto? Jij bent de baas! Maak elke foto precies zoals jij wilt. Je bent dus geen andere app nodig als je zelf je foto verder wilt bewerken.


ONTWORPEN OM JOUW FOTO'S MET 1 DRUK OP DE KNOP TE TRANSFORMEREN


1-KLIK 'MAGIC'


 Jouw foto's komen instant tot leven met schitterende kleuren, zachte huidtonen en dromerig licht & airy. Upgrade foto's in seconden met keer op keer mooie resultaten!

levenslang & ONBEPERKT


Na het bestellen kun jij de presets levenslang en onbeperkt op jouw foto's gebruiken. 


100% aanpasbaar


-optioneel-  Wil je zelf meer aanpassingen maken? Vind je het bijvoorbeeld leuker dat de foto's net een tikkeltje donkerder/lichter zijn of vind je een bepaald kleurtje niet zo mooi in de foto? Jij bent de baas! Maak elke foto precies zoals jij wilt.


Foto's worden in 1 klik...

Levendiger, met prachtig zachte kleuren

Light & airy in verschillende varianten en sterktes

Meer details & geen harde, donkere schaduwen meer

Een zachtere, stralende huid in al je foto's

JOUW FOTO'S, mAAR BETER 🙏Of je nu foto's op een subtiele manier mooier wilt maken of juist extreem light & airy wilt gaan en alles ertussenin. Maak iedere foto gemakkelijk & snel 10x mooier in seconden!


Die dierbare momenten


Helaas is het een veelvoorkomend probleem dat mensen snel te donker worden op een foto, terwijl de rest van de foto wel goed is en de kleuren ook een stuk lelijker zijn als het in het echt was...  Of dat foto's in het algemeen een stuk donkerder en saaier zijn als het in het echt was.     Dat is toch zonde als je later je foto's terug kijkt! Vooral omdat je foto's vaak voor altijd bewaard en misschien wel print voor een familie album. Zorg dat foto's net zo mooi & levendig zijn en hou die mooie herinneringen zo levend mogelijk! Want hoe jammer het ook is, die momenten gaan voorbij, maar de foto's en daarbij de herinneringen blijven voor altijd.

 


Breng (oude) vakantiefoto's tot leven


Vergeet het "Maar in het echt was het veel mooier" excuus wanneer je jouw vakantiefoto's aan vrienden laat zien. Eindelijk worden jouw foto's net zo mooi als het in het echt was en krijg je alleen nog maar complimentjes!
Groei je blog, instagram of business


Breng alle foto's in je feed of website gemakkelijk in dezelfde stijl waardoor alle foto's mooi op elkaar aansluiten. Een Instagram of website die diezelfde huisstijl heeft lijkt een stuk professioneler dan eentje die een mengelmoesje van alles heeft of onbewerkte foto's gebruikt. Mooi bewerkte foto's kunnen zorgen voor veel meer volgers, engagement, klanten en dus meer omzet. Daarnaast is een goedefotobewerking is 50% van het eindresultaat en dus een absolute must om te hebben!
mooiere selfies


Want, we willen er allemaal op ons best uitzien op foto's, toch? Laat je selfies stralen! Wist je dat light & airy foto's je huid er mooier en zachter uit laat zien?

Breng (oude) vakantiefoto's tot leven


Vergeet het "Maar in het echt was het veel mooier" excuus wanneer je jouw vakantiefoto's aan vrienden laat zien. Eindelijk worden jouw foto's net zo mooi als het in het echt was en krijg je alleen nog maar complimentjes!Die dierbare momenten


De 50e trouwdag van je opa & oma, de geboorte van je neefje of foto's van je trouwe viervoeter in de tuin; maak die dierbare momenten nog mooier en koester ze voor altijd.Groei online & val op met je foto's


Breng alle foto's in je feed of website gemakkelijk in dezelfde stijl waardoor alle foto's mooi op elkaar aansluiten. Een Instagram of website die diezelfde huisstijl heeft lijkt een stuk professioneler dan eentje die een mengelmoesje van alles heeft of onbewerkte foto's gebruikt. Mooi bewerkte foto's kunnen zorgen voor veel meer volgers, engagement, klanten en dus meer omzet. Daarnaast is een goede  fotobewerking is 50% van het eindresultaat en dus een absolute must om te hebben!
Mooiere selfies


De OCF Every Day Light is het geheime middel om jouw selfies te laten stralen!  Je huid ziet er net een tikkeltje zachter uit en straalt meer. Oh, hello there beautiful! Wist je dat het nabewerken van een foto 50% van het eindresultaat is?  Je kunt dus de beste camera ter wereld hebben, maar als jij je foto's niet of verkeerd nabewerkt blijven je foto's tegenvallen.


Maar dit nabewerken is normaal lastig & tijdrovend en iets waar soms zelfs de meest ervaren fotografen nog moeite mee hebben...


OCF maakt het gemakkelijk voor je, want met dit pakket gooi jij zo'n complete fotobewerking in 1 klik over je foto's zodat zelfs als je totaal geen verstand hebt van fotografie, je alsnog jouw foto's professioneel kunt bewerken; supersnel & gemakkelijk. En het mooiste van alles? Je hebt ze voor altijd en kunt ze onbeperkt op al jouw foto's gebruiken!


Hoe werkt het? 1:  download de ocf everyday light


Direct na het bestellen krijg jij automatisch levenslang toegang tot jouw persoonlijke pagina. Hier kun jij de presets downloaden & ontvang je een linkje naar de gratis Lightroom app.


2:  volg de video


Je ontvangt een handige video waarin ik je stap voor stap laat zien hoe je de presets in de app opslaat en gebruikt. 


3:  LET THE MAGIC BEGIN


In 1 klik gooi jij de presets als een soort 'filter' over je foto's.  Yay, zo gemakkelijk!  Keer op keer de perfecte light & airy foto in seconden!


Vaarwel grauwe, lelijke foto's! 


Hoe werkt het? 1:  download de ocf everyday light


Direct na het bestellen krijg jij automatisch levenslang toegang tot jouw persoonlijke pagina. Hier kun jij de presets downloaden op jouw smartphone, tablet en/of computer & ontvang je een linkje naar de gratis mobiele Lightroom app.


2:  volg de video


Je ontvangt een handige video waarin je stap voor stap ziet hoe je de presets in de app opslaat en gebruikt.  Super easy!


3:  LET THE MAGIC BEGIN


In 1 klik gooi jij de presets als een soort 'filter' over je foto's.  Yay, zo gemakkelijk!  Keer op keer de perfecte light & airy foto in seconden!


Vaarwel grauwe, lelijke foto's! 


Jouw nieuwe best-friend!


Verslavend leuk en gemakkelijk! Je gaat het maken/bewerken van foto's (weer) helemaal leuk vinden omdat je zonder enige moeite jouw 'standaard' foto's kunt omtoveren in echte wow foto's.  Elke foto die je maakt of gemaakt hebt kun jij in seconden verbeteren! Echt iedereen kan dit en je ontvangt alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan.  😃Groei online

Mooiere herinneringen

Val op in de menigte Of je nu jouw foto's wilt plaatsen op Instagram, in een fotoboek wil plakken, vergroten voor op de muur of 'gewoon' in de Cloud bewaard... Foto's zijn een stuk leuker om naar te kijken als ze net dat beetje extra hebben en laten die dierbare momenten weer tot leven komen!


dit is wat je ontvangt...

 • 15 AANPASBARE dng PRESETS

Ontworpen om instant professionele resultaten te geven.  Te gebruiken in de gratis Lightroom app op mobiel en tablet & in de desktop versie.  

 • OCF BRIGHT WHITE
 • OCF GOLDEN SKIN
 • OCF MATTE
 • OCF SUMMER GLOW
 • OCF BASIS
 • OCF APPLE GREENS
 • OCF SELFIE
 • OCF CRYSTAL

 • OCF WARMER
 • OCF EXTRA BRIGHT
 • OCF KUNSTLICHT 
 • OCF MINIMAL
 • OCF COLOR POP
 • OCF BLUSH
 • OCF DEEPER BLACKS

 • private members area toegang

Via jouw persoonlijke membership pagina krijg je levenslang toegang tot members-only content en jouw aankopen. Heb je een nieuwe telefoon/computer en wil je de presets opnieuw installeren? Ze zijn altijd beschikbaar in jouw Membership Pagina, altijd & overal.  

 •  STARTERSGIDS + VIDEO'S

Ondanks dat ze binnen een paar klikken op je telefoon/pc staan ontvang je een handige instructie met video die je stap voor stap kunt volgen om ze te installeren in de gratis mobiele app.  Ook zie je hoe ongelofelijk gemakkelijk je ze gebruikt!

 •  bonus  video: editten als een pro

In deze minicursus leer jij hoe je nog meer uit je presets haalt en hoe je zelf kunt schuiven met de knoppen om iedere foto er zo uit te laten zien als jij in gedachten hebt.  Een kleur veranderen? Je huid er zongebruind uit laten zien? Je leert het allemaal!

 •  EXTRA: HEEL VEEL PLEZIER & GEMAK

Foto's maken en bewerken gaat zo veel leuker worden als je keer op keer mooie foto's krijgt! Maar let op: het werkt mega verslavend. 😃

OCF  Every Day Light


De complete oplossing voor schitterde light & airy foto's, elke keer weer.

€̶7̶9̶.̶9̶9̶

 AANBIEDING:  €39"ONTWORPEN OM JOUW FOTO'S MET 1 DRUK OP DE KNOP TE TRANSFORMEREN"✓  Supersimpel te installeren op smartphone, tablet én desktop.

✓  Een keer kopen, levenslang van jou! 

✓  Werkt op elke smartphone

✓  Kant-en-klare professionele fotobewerking

✓ Upgrade al je (oude of nieuwe) foto's in 1 klik

✓  Iedereen kan het
Of je nu mooiere foto's van je familie wilt voor je fotoboek...


 JE SELFIES NEXT LEVEL WIL LATEN GAAN... 


JOuw vakantiefoto's tot leven wil brengen...


 Of van je business om te groeien & er professioneel uit te zien online...


veelgestelde vragenWAT ZIJN PRESETS? 

Presets zijn een soort filters voor je foto's, maar dan veel beter! Het is een professionele fotobewerking die jij in 1 klik in jouw foto's kunt gooien die je (indien je wilt) ook nog helemaal kunt aanpassen naar jouw smaak. Bij deze bundel worden foto's in 1 klik light & airy en worden de kleuren in de foto veel mooier!


WAAROM IS DIT BETER DAN GRATIS APPS OF FILTERS?

Dit is om een aantal redenen. Als eerste omdat 99% van de normale filters 'op' de foto worden geplakt. Hierdoor kan het resultaat er erg nep uitzien en lijkt het ook op lang niet elke foto even mooi. Presets werken diep 'in' de foto waardoor je keer op keer veel mooiere resultaten krijgt. Ook blijven bij presets de foto's in de originele kwaliteit en kun je ze dus nog gewoon afdrukken of vergroten zonder dat de foto's door het bewerken pixeliger of onscherper worden (zoals wat bij normale filters wel vaak het geval is). Leuk weetje: de meeste fotografen maken ook gebruik van presets door het mooie eindresultaat , de kwaliteit en omdat het zo gemakkelijk is!


WAAROP GEBRUIK IK DIT? 

Dit is gemakkelijk te gebruiken op elke smartphone en tablet in de GRATIS Lightroom app!  Als je dit nog niet gebruikt ontvang je na bestelling van dit pakket een linkje zodat je deze 100% gratis kunt downloaden en gebruiken. Indien je ook Lightroom op je computer hebt kun je hem ook  op de computer gebruiken. 


HOE LANG/VAAK KAN IK DIT GEBRUIKEN?

Levenslang en op zoveel foto's als je maar wilt. Mocht je om wat voor reden dan ook de presets ooit kwijtraken kun je ze via jouw persoonlijke pagina of de link in je mail opnieuw downloaden. Je hebt ze dus echt voor altijd. 


IS DIT EEN EENMALIGE BETALING?

Je koopt het 1 keer en ze zijn voor altijd van jou. Geen verborgen of terugkerende kosten.


HOE INSTALLEER IK DIT?

Het is echt super gemakkelijk. Het komt eigenlijk neer op 3 dingen: 1. Download na het bestellen de presets door op 'downloaden' te klikken. 2. Download de gratis versie van de Lightroom app en 3: sla de OCF presets in de app.  Je ontvangt een handige video waarin ik je laat zien hoe je dit doet die je stap voor stap kunt volgen.  Het is klaar in een paar minuutjes en iedereen kan dit. 


Je blijft zelf elke foto van scratch bewerken en bent uren bezig...


met waarschijnlijk nog steeds niet het resultaat wat je voor ogen had en foto's die er elke keer weer anders uitzien

Of je krijgt levenslang toegang tot de Every Day Light & doet het in seconden


zodat jij keer op keer perfecte light & airy foto's krijgt die ook nog eens mooi bij elkaar passen!


BEN JE KLAAR OM JE FOTO'S TE TRANSFORMEREN? 

Wat ga je doen? Nog een shirtje bestellen (waar je al zo veel van hebt) OF hak je de knoop door en investeert in iets waar JIJ echt wat aan hebt & elke dag plezier van hebt? 😍

Super gemakkelijk & levenslang van jou!